Webdevelopment Wij bouwen een impactvolle en visueel verbluffende webervaring!

The Purple Pepper Webdevelopment

Geen online visitekaartje, maar een vertaling van jouw bedrijf naar het web!

Een website is vandaag de dag het meest essentiële onderdeel van elk bedrijf. Of je nu een bloemist, wellness centrum of supermarkt bent … jouw merk heeft een website nodig. The Purple Pepper bouwt unieke, visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites, waarop bezoekers zich meteen thuis voelen en tot actie overgaan.

Het is tenslotte een mobiele wereld!

Het is cruciaal om aanwezig te zijn waar jouw klanten zich bevinden. Een op maat gemaakte mobiele app of een responsive, snel reagerende website (mobile first perspectief) legt je bedrijf in de palm van hun handen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de manier waarop jouw site op de verschillende apparaten wordt weergegeven. In de ontwikkeling van een impactvolle, visueel verbluffende webervaring gaan we steeds op zoek naar de meest aangewezen tech stack (WordPress, Net Core, Nuxt JS, Python, Azure Devops, Node JS, VueJS, Docker).

The Purple Pepper Branding

Snak je naar een boost in je online sales?

We weten wat er nodig is om een online winkel te creëren die er geweldig uitziet, makkelijk te beheren is en die bezoekers omzet in kopers. Je kan kiezen om vanuit een WordPress template te starten en deze aan te passen aan jouw bedrijf, product en noden. Of ga voor een op maat gemaakte oplossing. Beide steeds voorzien van een CMS met een eenvoudige interface om uw online aanwezigheid te beheren.

SUCCESS STORIES Enkele van onze klanten

Spice up your marketing Wil je ook een online upgrade en
meer opgemerkt worden?