Contentmarketing Wat kan de stem van jouw merk betekenen voor jouw bedrijf?

The Purple Pepper Contentmarketing

Om een impact te maken, moet jouw merk een unieke merkinhoud ontwikkelen die het merkverhaal tot leven brengt.

Een sterke band met je klant: het is de droom van elke onderneming. Maar die band moet je iedere dag opnieuw verdienen door je publiek iets unieks aan te bieden. En dan hebben we het niet alleen over je producten of diensten, maar ook over fantastische content. Content die mensen interesseert, die emoties losweekt en een concreet antwoord biedt op de vragen van je doelgroep. Of die nu B2C of B2B is, of je eigen medewerkers aanspreekt.

Content is het hart van je merk!

De dagen van de schreeuwerige billboards en de opendeurdagen advertenties in de huis-aan-huis magazines zijn voorbij. Mensen willen vermaakt en geïnspireerd worden. Samen bepalen we welke content jouw publiek kan raken en activeren … van catchy website teksten tot converterende mails, van pakkende persberichten tot SEO, van een informatief blogartikel tot een video. Ze dragen allemaal bij tot een betere merkaffiniteit met terugkerende klanten. Die op hun beurt jouw grootste ambassadeurs worden.

The Purple Pepper Contentmarketing
The Purple Pepper Contentmarketing

The Purple Pepper vertelt verhalen

Zonder content, geen verhaal. Zonder verhaal, geen connectie met je klanten. Wij helpen je daarom graag met het uitwerken van een goede contentstrategie. Samen bepalen we welke verhalen we gaan vertellen, in welke vormen en welke kanalen we gaan inzetten. The Purple Pepper schrijft, vanuit jouw merkverhaal en in jouw tone-of-voice, plant en plaatst de content. Maak nu je eigen fans!

SUCCESS STORIES Enkele van onze klanten

spice up your marketing Meer weten over contentmarketing
door The Purple Pepper?