Social Media marketing Actief zijn op sociale media biedt enorm veel kansen en voordelen.

The Purple Pepper Social Media

Meer dan gewoon wat likes en shares tellen!

Een toffe post, een grappige video of een pakkende story? Mogelijkheden zat om sociale media marketing in te zetten. En de keuze qua kanaal is al even uitgebreid: Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, YouTube, … Maar met af en toe wat losse flodders ga je weinig merkaffiniteit opbouwen.

Uw klanten zitten op social media.

Nu iedereen meer een meer gekluisterd zit aan hun beeldscherm maken ook jouw klanten dagelijks gebruik van social media. En verwachten ze ook online te kunnen communiceren met jouw merk, een gesprek te voeren met jouw team en te begrijpen waarvoor je staat. Succesvolle merken ontmoeten elkaar op social media. Het is dus belangrijk om jouw klanten betrokken en verbonden te houden met jouw merk … zodat ze van je houden.

The Purple Pepper Social Media
The Purple Pepper Social Media

Mensen praten over je op social media.

Men beweegt zich razendsnel door het aanbod van digitale media en zijn op zoek naar jouw bedrijf, product of dienst. Social media hebben dan ook een grote invloed op aankoopbeslissingen. The Purple Pepper helpt je om je klant te bereiken met de juiste boodschap, op het juiste moment en het juiste kanaal. Dat doen we door jouw merk en doelstellingen te vertalen in toffe creaties en opvallende advertising. Zorg ervoor dat ze voor jouw kiezen!

SUCCESS STORIES Enkele van onze klanten

spice up your marketing Te weinig tijd om je social media te beheren of is het gewoon niet jouw ding? Go Purple!